Hatha Yoga

Gun je jezelf een wekelijks APK moment om volledig in balans te blijven?

Een moment van Aandacht, Puur voor jezelf om Krachtig verder te gaan. 

Voel je je vaak onrustig door de rompslomp van een (werk)dag? Yoga helpt je om lichaam en geest soepel, gezond en fit te houden. Yoga is goed
voor lichaam en geest en kan helpen om de rust in je hoofd terug te vinden. Bij Hatha yoga breng je enige tijd in een houding door. Dit kunnen staande, zittende en liggende houdingen zijn. Zo leer je de houdingen en je eigen lichaam steeds beter kennen. Naast de houdingen besteden we ook aandacht aan verschillende ademhalingstechnieken, zodat je je aan het einde van de les soepel en ontspannen voelt.

Yoga Marlies wordt gegeven op een prachtige plek in het buitengebied van Zieuwent in een voedselerf, in het groen, in de natuur.

Kleine groepjes en in een huiselijke sfeer

Maak je even los uit de hectiek van de dag

Voel, zie, hoor en ruik het groen in de natuur

Yoga Marlies is er voor iedereen!

Iedereen kan yoga doen. Juist yoga. Omdat het niet gaat om hoe soepel of elegant je bent, maar om het werken met je lichaam, adem en concentratie. De beleving staat centraal en niet de yogahouding. Mijn yogalessen zijn dan ook toegankelijk voor iedereen. Ik geef mijn lessen op een nuchtere, maar warme en rustige manier.

 Yo – ga je mee?/ Lesrooster vanaf 22 augustus 2023

Reviews van klanten

5/5
Fijne toegankelijke yogasessies, met een heerlijke eindafsluiting om helemaal relaxed weer naar huis te gaan.. aanrader!
Anke Groters

Winkelwagen