Lessen

Hatha Yoga

Hatha yoga les

De yogastijl die ik geef is Hatha yoga – één van de oudste yogatradities

Bij Hatha yoga breng je enige tijd in een houding door. Dit kunnen staande, zittende en liggende houdingen zijn. Zo leer je de houdingen en je eigen lichaam steeds beter kennen. Naast de houdingen besteden we ook aandacht aan verschillende ademhalingstechnieken, zodat je je aan het einde van de les soepel en ontspannen voelt.

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga les

Wil je ook met nuchtere oefeningen ontspannen bevallen?
Rol dan je mat uit bij Yoga Marlies!

Zwanger zijn is iets heel bijzonders. Je ondergaat een groot aantal veranderingen. Het is in deze tijd belangrijk om je grenzen te bewaken en tijd te nemen voor ontspanning. Zwangerschapsyoga kan je helpen met deze veranderingen om te gaan en voor te bereiden op de bevalling.

Gezinsyoga

Gezinsyoga

Samen met jouw gezin NATUURlijk ontspannen & samen spelenderwijs bewegen.

Juist nu je in de afgelopen tijd met het gezin veel binnenshuis heb doorgebracht? Vaak veelal met zijn allen achter de schermen heb gezeten? Amper de ruimte had om vrij te bewegen?

Dan heb ik iets moois voor jullie. Waar je spelenderwijs met het gezin buiten actief kunt zijn. Met rust en ruimte om je heen! Om ongestoord aandacht te hebben voor elkaar!

Tijd voor gezinsyoga!

Yoga met een kinderwens

Yoga en kinderwens

Om de meest optimale omstandigheden te creëren voor een toekomstige zwangerschap?

De invloed van dagelijkse stress op ons lichaam en onze hormonale balans is niet te onderschatten en kan op allerlei manieren het optimaal functioneren van het lichaam in de weg staan.

Zolang je lichaam in een (zekere mate van) overlevingsstand verkeert, zal zwanger worden geen prioriteit voor je lichaam zijn. Zowel je mentale als fysieke ontspanning vormen dan de sleutels
tot een verhoogde vruchtbaarheid en dat is waar we met Yoga en Kinderwens nu precies mee aan de slag gaan.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op!

Winkelwagen