Privacyverklaring

Yoga Marlies

PRIVACYVERKLARING Yoga Marlies

Jouw privacy nemen we bij Yoga Marlies zeer serieus. Op deze pagina vind je meer over de gegevens die we verzamelen, wat we daarmee doen, hoe lang we ze bewaren, wat jouw rechten zijn en wat we eraan doen om de gegevens zo goed mogelijk te beveiligen.

 

Bedrijfsgegevens

Yoga Marlies , gevestigd te Zieuwent onder KvK-nummer 62318756.
Adres Boekelderweg 3, 
7136 KL Zieuwent.
BTW- nummer: NL 124177244B01.

Algemeen

Laten we ermee beginnen dat we zeer serieus met jouw gegevens omgaan. Wat we niet nodig hebben vragen we ook niet. Soms ontkomen we er echter niet aan om wat gegevens van je op te slaan. Je mag erop vertrouwen dat we deze gegevens niet misbruiken, openbaar maken en/of doorverkopen of geven aan derden.

 

In onderstaande gevallen komt het voor dat we gegevens van je verzamelen:

• Als je klant wordt van Yoga Marlies

• Factuur- en contactgegevens.

• Als we je gegevens via een visitekaartje of telefoongesprek ontvangen;

• Contactgegevens.

• Als je onze website bezoekt;

• Gegevens via cookies. Verderop op deze pagina vind je de details.

 

Voor deze doeleinden gebruiken we je gegevens

De gegevens die wij van je ontvangen, gebruiken we alleen voor hetgeen waarvoor we ze ontvangen hebben. Dit betekent per geval:

• Als je klant wordt van Yoga Marlies

• je neemt deel aan lessen

• Als we je gegevens via een visitekaartje of telefoongesprek ontvangen

• Het contact opnemen n.a.v. een vraag of opmerking

• Als je onze website bezoekt

• Analyseren en verbeteren van onze website

 

Bewaren van gegevens

We bewaren je gegevens niet langer dan nodig. Op last van de Belastingdienst bewaren we je factuur- en betaalgegevens 7 jaar vanaf de aankoopdatum. De overige gegevens worden verwijderd zodra we ze niet meer nodig hebben en wanneer er geen contact meer is.

 

Beveiliging van gegevens

We doen er alles aan om jouw persoonsgegevens zo goed mogelijk te beveiligen. Offline gegevens proberen we zoveel mogelijk te beperken. Dit houdt in dat we persoonsgegevens zo min mogelijk afdrukken. Als er toch papieren zijn met persoonsgegevens erop, dan verbergen we die achter slot en grendel en de yogaruimte zelf is afgesloten. Er worden zo min mogelijk persoonsgegevens opgeslagen op draagbare media zoals USB-sticks.

Online slaan we je gegevens op de computer die zo goed mogelijk is beveiligd met een  antivirussoftware en een wachtwoord die we ook regelmatig wijzigen.

De website wordt binnenkort beveiligd met een SSL-certificaat waarbij we ook nog regelmatig de wachtwoorden wijzigen.

 

Foto’s op website www.yoga-marlies.nl en Facebookpagina Yoga Marlies

Yoga Marlies neemt jouw privacy heel serieus.  Foto’s op de website www.yoga-marlies.nl en op FB  Yoga Marlies worden daarom dan ook alleen met directe (of indirecte) toestemming van de desbetreffende persoon of ouder geplaatst.

Mocht je ondanks al onze voorzorgsmaatregelen van overtuigd zijn dat wij zonder die toestemming een foto hebben geplaatst dan kun je contact met ons opnemen via marliespapen@kpnmail.nl. dan verwijderen wij deze informatie zo spoedig mogelijk.

 

Verstrekking aan derden

Yoga Marlies verstrekt geen persoonsgegevens aan derden, tenzij gerechtigde instanties daartoe bevel geven.

 

Jouw rechten

Jij hebt de leiding als het gaat over jouw persoonsgegevens. Dit zijn jouw rechten:

 

Recht op inzicht

Wanneer je ons per e-mail  marliespapen@kpnmail.nl vraagt om een overzicht van de gegevens die wij van je hebben, dan ontvang je die binnen 48 uur van ons. Wij maken een overzicht van al jouw gegevens in alle systemen en sturen deze in een PDF-document per e-mail naar je toe.

 

Recht op rectificatie

Wanneer je gegevens onjuist zijn of wanneer je een wijziging door wilt geven dan kan dit altijd. Wij zullen de wijzigingen binnen 48 uur in onze systemen doorvoeren. Op last van de Belastingdienst kunnen wij oude facturen niet meer aanpassen.

 

Recht op vergetelheid

Wanneer je vergeten wilt worden dan kun je dit per e-mail indienen via marliespapen@kpnmail.nl

Wij zullen je verzoek binnen 48 uur behandelen. Op last van de Belastingdienst kunnen wij factuurgegevens die jonger zijn dan 7 jaar niet verwijderen.

 

Overige

Een aantal aanvullende bepalen en rechten:

 

Klachten

Wanneer je een klacht hebt over jouw privacy bij Yoga Marlies dan vragen wij je dit zo snel mogelijk bij ons aan te geven via marliespapen@kpnmail.nl . Wanneer je een klacht wilt indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens dan kun je dit doen via www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-deautoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Wijzigingen

Deze privacyverklaring kan wijzigen, hiervan brengen wij je niet op de hoogte. Keer daarom regelmatig naar deze pagina terug voor actuele informatie.

 

Tips en contact

Heb je tips voor ons over privacy en/of veiligheid? Of heb je een vraag aan ons over privacy? Je kunt ons rechtstreeks bereiken op dit telefoonnummer: 06 57542100 of e-mailadres: marliespapen@kpnmail.nl.