Zwangerschapsyoga

Wil je ook met nuchtere oefeningen ontspannen bevallen?

Zwanger zijn is iets heel bijzonders

Bij zwangerschapsyoga ligt de nadruk op yogahoudingen die maken dat je fit blijft en ontspanning geven. De lessen zijn gericht op je zwangerschap en er zijn veel oefeningen die je voorbereiden op de bevalling. Tijdens de lessen leer je ook over welke veranderingen er plaatsvinden in je lichaam en hoe daar mee om te gaan

Zwangerschapsyoga kan je helpen met deze veranderingen om te gaan en voor te bereiden op de bevalling. Yoga versterkt je spieren en houdt je lichaam soepel. De ademhalingsoefeningen geven vertrouwen en controle over de ademhaling . Dit kan je helpen om te ontspannen tijdens drukke momenten in je zwangerschap en tijdens de bevalling.

Er start een nieuwe groep op vrijdag 16 februari 2024.
Er is les van 18.30-19.30 uur in groepjes van minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Zo is er voldoende ruimte en aandacht voor iedereen! Je word gezien!

Zwangerschapsyoga

Belangrijk om je grenzen te bewaken

Tijd te nemen voor ontspanning

Voor te bereiden op de bevalling

Wat leer je tijdens de zwangerschapsyoga?

De yoga reeksen en oefeningen die ik geef zijn gericht op ontspanning en doorademen, omdat dat het belangrijkste is in een bevalling. In iedere les zit een stukje theorie, dat maakt dat je weet wat er gebeurt, hoe het proces verloopt en dat geeft vertrouwen.

Het aller belangrijkste: alles wat je bij mij leert is toepasbaar tijdens de bevalling.

Minimaal aantal deelnemers
0
Maximaal aantal deelnemers
0

Reviews van klanten

5/5
Zwangerschapsyoga bij Marlies is elke keer weer een heerlijke ervaring. Toegankelijk en ontspannen. Het geeft mij vertrouwen in mijn eigen lijf. Om soepel te blijven ook al wordt dat steeds lastiger naarmate mijn buik groeit. Maar ook mentaal om de rust te bewaren en met vertrouwen deze periode te ervaren. En ook het vooruitzicht op de geboorte met een goed gevoel tegemoet te zien.
Evelyne Launspach

Winkelwagen